Utolsó kommentek

Közösségi kereső

2009.01.20. 12:01

A különféle közösségi oldalak a web 2.0 korában egyre népszerűbbek. Egyre több viszont az olyan szolgáltatás, amelyek a felhasználók által generált tartalmra épít egy következő szolgáltatást. Ilyen például a Social mention is.

A Social Mention nem más, mint egy keresőmotor, amely blogok, megosztott könyvjelzők és egyéb tartalmak között keres. Működése egyszerű: be kell írnunk azt a keresőkifejezést, amelyre kíváncsiak vagyunk, kijelölni, hogy milyen típusú tartalmak között keressen, és már meg is kapjuk a bejegyzések leadjeit. A Social Mention nem az eredeti oldalakon keres, hanem a nagy keresők gyűjteményeit használja, azokról gyűjti be az RSS-eket. Így ha egy adott téma frissüléseire kíváncsiak vagyunk, nem kell különféle oldalakon kutakodni, mert itt helyen megtaláljuk azokat. Itt is fel lehet iratkozni az egyes témák frissüléseire, és azt is megnézhetjük, hogy az adott téma mennyire "forró": a jobb oldalon van egy kis ikon, amely a rangot fejezi ki, annak függvényében, hogy milyen gyakran van friss tartalom a témában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmac.blog.hu/api/trackback/id/tr16890645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rólunk

Ingyenes vagy nagyon olcsó mac os x programok. Leírások, ajánlók, letöltések.

Friss topikok

Játék

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása