Utolsó kommentek

iBackup 2008

2008.10.22. 14:47

Itt az új ingyenes archiválási alkalmazás OS X-re: az iBackup 2008 6.5 verziója. A korábbi változathoz képest kijavítottak benne 3 bugot.A háttérmentésekhez nagyon hasznos lehet, mert olyan beépülő modulokat (pluginokat) használ, amely eltárolja a dock bállításait, az időbeállításokat, a címjegyzéket, a levelezőprogram beállításait és a letöltött üzeneteket, a iChat és az iTunes adatait, vagyis jóformán mindent, amit a rendszerbeállításokban már kiválasztottunk. Jó tudni, hogy a dokumentumok, fájlok mentése mellett erre is alkalmas, sőt még az alkalmazások beállításait is tárolja.
Az iBackup 2008 támogatja a Panthert, a Tigert és Leopardot is, kapcsolódik egy szerverhez, és a háttérmentés előtt és után mindig lefuttat egy szkriptet. Különféle tömörített formátumokban képes az archiválást elvégezni.

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmac.blog.hu/api/trackback/id/tr88726454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rólunk

Ingyenes vagy nagyon olcsó mac os x programok. Leírások, ajánlók, letöltések.

Friss topikok

Játék

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása