Utolsó kommentek

Evernote

2008.12.18. 07:51

Jegyzetfüzetet használni, vázlatokat készíteni sokan szeretnek. Ma már számos online megoldás is igénybe vehető erre a célra. Mai ajánlatunk az Evernote 1.2.

Az Evernote 1.2 egy offline és online kliensalkalmazás. Letöltése utána egy rövid regisztrációs folyamat következik, és máris beléphetünk saját jegyzetfüzetünkbe. Itt létrehozhatunk új dokumentumot, amelyet címkékkel láthatunk el, illetve különféle fájlokat adhatunk hozzá (szöveges dokumentumok, pdf-ek, audio- és videófájlok, illetve weboldalak). Az online verzió mindig szinkronizálja magát a gépre telepített klienssel, így ott megtaláljuk az összes jegyzetet, és ugyanúgy kezelhetjük őket, mint a neten. A jegyzetfüzet felülete egyszerű, mondhatni puritán, de a célra tökéletesen megfelel.

Már iPhone-ra is letölthető.

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmac.blog.hu/api/trackback/id/tr86829213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rólunk

Ingyenes vagy nagyon olcsó mac os x programok. Leírások, ajánlók, letöltések.

Friss topikok

Játék

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása