Utolsó kommentek

Isolator

2009.01.15. 15:49

Ha nagyon kell koncentrálni egy feladatra, gyakran épp akkor akar mindenki chaten megkeresni, és levelek garmadája landol a postaládánkban is. Mit lehet tenni ilyenkor? Az összpontosításban segíthet az Isolator.

Több Mac-es alkalmazásban, főként a szövegszerkesztőkban (Pages, Scrivener) már beépített funkció a teljes képernyős mód, amelyben csak az adott dokumentum látszik, és semmi más nem vonja el a figyelmet az írásról. Hasonló funkciót kínál az Isolator, azzal a különbséggel, hogy nemcsak szövegszerkesztőknél, hanem bármilyen alkalmazásnál használható. Ingyenesen letölthető, telepítés után a felső menüsorban egy kis négyzet jelenik meg. Itt kapcsolhatjuk be és ki. Ha be van kapcsolva, akkor csak az az alkalmazás látszik, ami éppen aktív, minden más a háttérbe kerül. A hátteret lesötétíthetjük, vagy átlátszóvá tehetjük, vagy éppen el is moshatjuk. Kilépéshez a kis négyzetre kell kattintani és az off változatot választani. Ennél többet nem is tud, de a célnak megfelel - lehet újabb kifogásokat keresni a koncentráció hiányára ;).

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmac.blog.hu/api/trackback/id/tr34879799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rólunk

Ingyenes vagy nagyon olcsó mac os x programok. Leírások, ajánlók, letöltések.

Friss topikok

Játék

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása